Planet Texel guide

Planet Texel guide

Het is zover! Na maanden zwoegen in het zuiden, pendelen naar het noordelijke Texel en weer finetunen presenteren wij u met trots de Planet Texel Academy Guide. Althans een sneak preview daarvan, want de gids zelf moet nog naar de drukker. Deze uitgebreide gids over Texel biedt bezoekers van het eiland een kompas om het hoofd koel te houden in de zomer en een warme arm in de winter. De kennis en informatie in de Planet Texel Guide is tot stand gekomen in samenwerking met veel enthousiaste Texelaren. Door lokale kennis is de gids rijk aan informatie over onder andere de geschiedenis en inwoners van Texel, maar ook over de Flora en Fauna en de verschillende dorpen op het eiland. De verwachting is dat medio eind 2015 de gids zijn gezicht zal laten zien aan het grote publiek.

Sneak preview Planet Texel Guide:

Contents

Welcome to Texel

De Koog

About us (1)

About us (2)