Texel Flows Pre-Release bij Nauta Boek

Texel Flows Pre-Release bij Nauta Boek

Op zaterdag 14 oktober vindt bij Nauta Boek in Den Burg de pre-release van ‘Texel Flows: a metabolic atlas’ plaats.

Texel Flows atlas is het resultaat van een jaar lang onderzoek door de Techische Universiteit Eindhoven naar de stromen en kringlopen op het waddeneiland Texel. Verschillende thema’s zoals waterhuishouding, agricultuur, toerisme en landschap zijn onderzocht en op fraaie wijze in kaart gebracht en gebundeld in een atlas.

Om 12:00 houden de makers van het boek een korte presentatie waarna ze de rest van de middag aanwezig zullen zijn om verdere uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Tevens is het boek vanaf dan te koop bij Nauta Boek.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!