Bestel Texel Flows: a metabolic atlas

Texel Flows: a metabolic atlas

€ 54,95

Texel Flows: a metabolic atlas is het resultaat van een jaar lang onderzoek naar het Nederlandse Waddeneiland Texel. Het eiland wordt in deze atlas beschouwd als een levend organisme dat continu bezig is zichzelf te onderhouden. Middels prachtige kaarten en diagrammen worden niet alleen de typische topografische aspecten van het eiland getoond, maar ook de onzichtbare processen, zoals het watersysteem, de energie- en voedselvoorziening, het komen en gaan van mensen, de landbouw en de visserij.

Het onderzoek is gedaan aan de Technische Universiteit Eindhoven en is een vervolg geweest op het IABR projectatelier Planet Texel. Vanwege de vele positieve reacties op het onderzoek en de atlas is er in 2016 het idee ontstaan om het boek te publiceren om zo de resultaten van het onderzoek met een breder publiek te kunnen delen. Een crowdfunding campagne, samen met financiële steun van Gemeente Texel, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, project WaLTER, TESO, het Texelfonds en het NIOZ, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het boek gedrukt kan worden.

Texel Flows: a metabolic atlas is nu te koop via onderstaand formulier of bij onderstaande verkooppunten.

 

Nauta Boek
Parkstraat 38, Den Burg

Het Open Boek
Binnenburg 3, Den Burg

Boekhandel van Piere
Nieuwe Emmasingel 48, Eindhoven

Motta artbooks
Grote Berg 70, Eindhoven

Landschap Reisboekwinkel
Kleine Berg 3, Eindhoven

Sectie-C
Daalakkersweg 2, Eindhoven

VDMA Eindhoven
Vestdijk 27, Eindhoven

 

Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen wij u een e-mail ter bevestiging sturen met daarin het verzoek tot betaling. Wanneer wij uw overschrijving hebben ontvangen kunt u het boek afhalen of krijgt u het toegezonden. Verzendkosten binnen Nederland: € 5,75